Biztonságosak a szexshopokban kapható szexjátékok?

Amikor a szexuális játékokról van szó, hihetetlenül népszerűek és bestsellerek. De miért viselnek az emberek? Nos, van néhány oka. Először is, ez egy szexuális játékszer, amelyet szinte bárki használhat. Nem mindenkinek van csiklója, pénisze, G-pontja vagy prosztata, de mindenkinek van végbélnyílása! Másodszor, egyetemesek; Számos kontextusban használható, különböző okokból. Még nagyszerű kiegészítői minden más szexuális tevékenységnek, amelyet élvez. Végül a végbélnyílás tele van idegvégződésekkel, ami azt jelenti, hogy a használata sok ember számára egyszerűen élvezetes.

Az avatatlanok számára azonban kissé megfélemlítő lehet. Vannak, akik általában aggódnak a behatolás miatt (ami teljesen igaz, néha vannak olyan dolgok, amelyeket egyszerűen nem szeretünk), míg másokat elriaszthatnak a mentők horrortörténetei, amelyeket a testbe ragadt játékok okoznak. Sok ember számára a nagy kérdés az, hogy „Biztonságban vannak?”

Ma elemezzük az szexshop blog információit. Megbeszéljük, hogy biztonságosak-e, milyen szabályokat kell megjegyezni a biztonságos játékhoz, és még a rettegett „nem fog elakadni?” kérdést is. Tehát, ha kíváncsi vagy, olvass tovább mindent, amit valaha is tudni akartál a biztonságos használatáról.

Biztonságosak?

Ez egy nagyon nagy kérdés, ezért nem várakoztatlak a válaszra: igen…. összességében. biztonságosak, ha biztonságosan használja. Az mit jelent?

Gyakran az emberek kísértést éreznek arra, hogy újra felhasználják a már meglévő szexuális játékszereiket, vagy kísérletezzenek a házban talált tárgyakkal. Kérjük, ne tegye ezt. Úgy tervezték, hogy kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen a végbélnyílásba, így ha jót választ (erről bővebben egy pillanat alatt), biztonságban lesz. Állj ellen a kísértésnek, hogy megpróbálj bármi mást használni, mint a-ként.

Válasszon egy testjátékot kiszélesedő talppal

Nem mindenki egyforma. Válasszon egy nem porózus anyagból készült dugót (mindenféle baktérium és penész porózus játékokban élhet, és senkinek nincs rá szüksége!), Például szilikon, üveg vagy rozsdamentes acél, és győződjön meg róla, hogy a dugó táguló alappal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az alap szélesebb, mint a villa legszélesebb része.

Ez azért fontos, mert a végbélnyílás olyan hely, ahol a játékokat be lehet húzni a testbe, és tartósan be lehet ragadni, ami orvosi beavatkozást igényel. A kiszélesedő talp biztonságosan rögzíti a játékot a testen kívül a biztonságos használat és a könnyű eltávolítás érdekében.

Használjon sok síkosítót

A hüvelytől eltérően a végbélnyílás nem kenje meg magát. Ezenkívül a végbélnyílás bőre nagyon finom. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a használata kényelmes és biztonságos legyen, feltétlenül kenőanyagot kell használnia. A játékokhoz sűrű, vízbázisú formulát vagy tartós, olaj alapú kenőanyagot ajánlok.

Gondolkodj lassan és finoman

Az agresszív kezelés az enyhe kényelmetlenségtől a közvetlen fájdalomig és a tényleges vérzésig bármihez vezethet, amelyek egyike sem lehet a játék része. Szánj rá időt, soha ne erőltesd, és hallgass a testedre.

Tehát most láthatja, hogy ha néhány egyszerű szabályt követ, a használata 100% -ban biztonságos lehet. Ennek ellenére tudom, hogy valószínűleg vannak specifikusabb biztonsággal kapcsolatos kérdések, ezért ássunk mélyebbre ezekben.

Fájni fog a végbélnyílás?

Tehát, amint azt fentebb említettük, biztonságosak mindaddig, amíg biztonságos módon használják a széfet. Mindaddig, amíg bőségesen használ kenőanyagot, lassan cselekedjen, legyen gyengéd és hallgasson a testére, a használata nem károsíthatja a végbélnyílást. Most azt mondom, hogy a nem sértheti meg a végbélnyílást semmilyen módon, természetesen nem, de a legtöbb esetben az a módja annak, hogy károsítsa a végbélnyílást, nagyrészt a visszaélés körül forog.

A (különösen a kezdő felhasználók számára), a kenőanyag használatának elhanyagolása és a szükséges gyakorisággal történő újbóli alkalmazása, vagy a túl gyors mozgás mind olyan módon történik, amellyel a területet alkotó finom szövet károsodhat. A jó hír az, hogy ezt nagyon könnyű elkerülni, ha gyengéd vagy és hallgatsz a testre, ha túl gyorsan cselekszel, károsíthatja a terület finom szöveteit. Ezt a károsodást azonban könnyű elkerülni, ha nem viszi túlzásba, sok kenőanyagot használ, és időt szán rá, még akkor is, ha megszokta az a.

A végbélnyílás tele van idegvégződésekkel, amelyek nagyon érzékennyé teszik ezt a területet és élvezetessé teszik a játékot. Ez nagyon ijesztővé teheti a terület károsodásának lehetőségét, de biztonságban tarthatja magát és fenekét, ha lassan és óvatosan játszik, és sok síkosítót használ. Valóban, a biztonságos használat – mint oly sok minden más az életben – a józan észen és a testedre való odafigyelésen múlik.

Használhatja túl gyakran?

Az a kérdés, hogy az a-t túl gyakran lehet-e használni, érdekes, mert a válasz némi árnyalatot igényel abban, ahogyan gondolkodunk róla. Őszintén szólva, valószínűleg túl gyakran használhatja a dugót, de sok próbálkozást igényel. Elvileg nehéz túl sokat használni. Azonban (és ez nagy dolog) teljesen lehetetlen túl sokáig használni a dugót. A dugó viselése minden nap nem problémás, de sok órán keresztül egymás után viselni problémás.

Van néhány különböző oka annak, hogy miért gondolhatja, hogy jó ötlet hosszú ideig viselni. Vannak, akik meg akarják nyújtani az izmaikat, és megengedik maguknak, hogy nagy szexuális játékokat használjanak, vagy kényelmesebb szexet folytassanak. Az a tény, hogy a parafa viselése nagyon hosszú ideig nem a legjobb módja ennek.

Ha meg kell nyújtania vagy lazítania kell az izmait, akkor dolgoznia kell rajta. Lassan és egy bizonyos idő alatt szeretné megtenni. Tehát ahelyett, hogy órákig viselné a parafát, megpróbálhatja minden nap egy kicsit viselni, és fokozatosan haladhat felfelé a kis parafától a nagy játékokig.

Vannak, akik szeretnek hosszú ideig viselni, amikor dolgoznak, ügyeket intéznek vagy akár alszanak. Ha azon gondolkodik, hogy villát viseljen napi tevékenységei során vagy alvás közben, akkor feltétlenül korlátoznia kell az időt, amit csinál. Először is, ha vízbázisú síkosítót használ, az felszívódik a bőrébe, ami szárazsághoz és kényelmetlenséghez vezet, és ez egyáltalán nem szórakoztató. Ezenkívül a testnek valóban természetes állapotban kell lennie (azaz dugó nélkül a seggében) a nap nagy részében. Ezért ajánlott a viselést 2-3 órára korlátozni.

Ezenkívül logisztikai szempontból időt szeretne adni a testének, hogy az izmok visszatérjenek természetes állapotukba, ami eltarthat egy ideig, miután eltávolította a dugót. Végül, mivel a végbélnyílás az, ahol a bélmozgások zajlanak, azt akarja, hogy ez a terület szabad és tiszta legyen, hogy ez a folyamat megtörténjen. Ha villát szeretne vinni a szabadba, jó ötlet síkosítót és műanyag zacskót hozni. A táska jó, ha ki akarja venni a dugót, amikor nem tartózkodik otthon, és a kenőanyag segít, ha ki kell vennie a dugót, hogy a fürdőszobába menjen, majd vissza akarja helyezni.

Elakadhat?

Amikor az emberek megkérdezik, hogy biztonságos-e a használata, azt tapasztaltam, hogy gyakran gondolkodnak az elakadás lehetőségéről. Természetesen nem hibáztathatok senkit ezért, ijesztő a gondolat, hogy nem tudok valamit kihozni a seggemből! A popsi dugó azonban nem fog beragadni a seggébe, ha – mondja velem – biztonságos fenékdugót használ biztonságos módon!

Ez két tippre vezethető vissza, amelyeket már adtam neked:
– Csak kiszélesedő talppal használja.
– Használjon kenőanyagot. Sok minden.

Ha táguló talppal használod, az nemcsak biztonságosan tartja a dugót a helyén, megakadályozva, hogy túl mélyre húzódjon a végbélnyílásba, hanem lehetőséget ad arra is, hogy megragadd, amikor ideje kihúzni a dugót. túl. Ez a két dolog megakadályozza, hogy a villa a legtöbb esetben beragadjon a tokban.

Az utolsó bekezdésben azt mondtam, hogy „legtöbb”, mert ebben az esetben arról beszéltem, hogy túl mélyen ragad a testben, de valójában van egy másik módja annak, hogy a dugó elakadjon, kevésbé ijesztő, de még mindig frusztráló, és ezt el akarja kerülni. Az A jobban elakadhat, mint „Nem tudom mozgatni, és fáj, ha megpróbálom kihúzni”, ha nem használsz – tudd, hogy itt úgy hangzik, mint egy törött rekord – kenőanyagot.

A végbélnyílás önmagában nem kenhető, és a vízbázisú síkosítók elég gyorsan kiszáradhatnak, ezért fontos, hogy sok kenőanyaggal kezdje, és újra alkalmazza, mielőtt úgy érzi, hogy szüksége van rá, hogy elkerülje a szárazságot és az irritációt. Ha száraznak, irritáltnak érzi magát, és nehezen tudja eltávolítani a parafát, ne essen pánikba! További kenőanyag hozzáadása általában megoldja a problémát. A kenőanyag egyike azoknak a dolgoknak, ahol jobb, ha többet használ, mint amennyire szüksége van, mint többre, mint amennyit felhasznált, ezért ne tartsa vissza magát.

Ha még mindig ideges a dugó miatt, szánjunk egy percet arra, hogy valóban lebontsuk azokat a lépéseket, amelyeket megtehet a meghibásodás kockázatának minimalizálása érdekében.

Hogyan lehet minimalizálni a kockázatokat

Ha biztonságos (fáklyázott bázisokat) választ, és biztonságosan használja, nagyon kevés esély van arra, hogy kudarcot valljon. De a teljes biztonság érdekében itt van egy alapvető lista a tippek a használat során felmerülő kockázatok minimalizálására.

Csak szexre tervezett játékokat használjon
Ne használjon más játékokat vagy háztartási cikkeket, mert elakadhatnak a testében. Az egyetlen kivétel itt az, hogy análisan táguló bázissal használhat.

Bázis nélkül, nyom nélkül
Használja ezt a hasznos kis mondókát, hogy emlékezzen arra, hogy bármi, amit vásárol, olyan alappal kell rendelkeznie, amely nagyobb, mint a játék legszélesebb része. Ez biztosítja, hogy a dugó biztonságosan rögzítve legyen a testen kívül, és kiküszöböli annak kockázatát, hogy túl messzire megy, és olyan helyre kerül, ahol nem fogja látni (ez a „nyomtalan” rész), vagy eltávolítani.

Ügyeljen a méretre
Ismered azt a régi mondást, hogy a szem nagyobb, mint a gyomor, mondván, hogy valaki több ételt akar, mint amennyit valójában meg tud enni? Valami hasonló történik a szexuális játékokkal. Látsz egy nagy szexi anális játékot, és a szemed igent mond, amikor a segged nem olyan kellemes. Tehát, ha még csak most kezdi a játékokat, kezdje kicsiben. Érdemes megfontolni egy olyan készletet, amely különböző méretű villákkal rendelkezik, így kipróbálhatja a nagyobbakat, ha készen áll.

Soha nincs túl sok kenés!
Komolyan, még akkor is, ha annyit használ, hogy nem tud megragadni egy játékot, hogy kihúzza, könnyen megoldható kézmosással és a parafa aljának papírtörlővel történő megveregetésével, ezért ne féljen. Menj nagyot a Lube-val! Az elégtelen kenéssel járó kockázatok számosak és kellemetlenek, ezért kenje meg őket! Játékhoz vastag vízbázisú vagy olaj alapú kenőanyagot ajánlok.

Tisztítsa meg a dugókat
Komolyan. Ezt minden használat előtt és után végezze el. Ez segít elkerülni a fertőzést, és általában kényelmes lesz. A szilikon, üveg, acél dugók nagyon könnyen tisztíthatók.

Hallgass a testedre
A fájdalom, a duzzanat és a vér mind annak a jele, hogy valami nincs rendben, és abba kell hagynia, amit csinál, és ha a probléma továbbra is fennáll, forduljon orvoshoz.

A nap végén a biztonságos és élvezetes használat arra vezethető vissza, amiről már párszor beszéltünk: biztonságos csatlakozó kiválasztása és biztonságos használata. Kövesse az itt megbeszélt tippeket, és már mehet is!

Azon gondolkodik, hogy parafát vegyen? Vessen egy pillantást az INTIM CENTER szexshop oldal

ának vválasztékára!