Fenék és vagina maszturbátorok

A fenék maszturbátor egy férfi nemi játék. Annak érdekében, hogy szexuális szükségleteit kielégítse partnere rohanása nélkül, a férfi helyetteseket keres, képesek maximális örömet okozni neki, miközben hasonló érzéseket kínálnak. A szexuális játékok rendelkeznek ezzel az erővel.

Az évek során a know-how segítségével a szexboltok kínálnak sokféle szexuális játék férfiaknak. Megértettük, hogy a mesterséges hüvelyek és végbélnyílások, egyszerűbben fenék maszturbátornak vagy reális fenéknek hívva, nagyon népszerűek vásárlóink ​​körében. Ehhez azt szerettük volna, ha beszállítóink egyre reálisabb fenékmodelleket hoznak létre, amelyek erősségei a tökéletesség határán állnak.

Így a fenék nagy részének kövér görbéje van, anális nyílása, hüvelyi nyílása és néhány apró extrája.

Ideális egyszemélyes 3D-s szexhez, a mesterséges, de valósághű hüvelyek és a fenék valósághű szexuális játékok, amelyeket a legőrültebb vágyainak kielégítésére hoztak létre.

Reális fenékanyagok
A reális farizmok leggyakrabban szilikonból vagy TPR-ből készülnek. Az érdeklődés? Az emberi bőrhöz legközelebb eső, puha, kellemes használatú és könnyen tisztítható anyag. A szilikon fenék a legreálisabb férfiaknak szánt szexjátékok.

A mérések a modelltől függően változnak, de mindegyik a lehető legközelebb van a női test, hogy az izgalom és a használat intenzívebb legyen!

A mesterséges hüvely vagy végbélnyílás kiválasztásának kritériumai
Ahhoz, hogy megtalálja a szexuális játékot, amely képes kielégíteni fantáziáját és meggyőzni vágyait, fontos, hogy megfeleljen több alapvető kritériumnak. A választás során figyelembe kell venni a mesterséges hüvely súlyát, méretét, színét és kis extráit .

Reális fenéktömeg: fontos mutató
Minél nehezebb a reális mesterséges fenék, annál több anyagod lesz. Következésképpen minél több anyag (leggyakrabban szilikon) van a fenék szexjátékában, annál magasabb lesz az ára. Nehéz lesz jelentős súlyú olcsó popsit találni. Az fenék Abszolút Bassza 1,2 és 13 kilogramm között mozoghat!

A fenék mérete és a pénisz hossza: hozza létre a kapcsolatot
Számos mesterséges fenék létezik ma a piacon. Minden elsősorban a pénisz hosszától függ. Mivel a túl kicsi popsiba nem lesz kellemes behatolni hosszabb péniszért. Másrészt a fenék nagyobb, mint a pénisz vagy a mega fenék szilikonlehetővé teszi, hogy jobban kihasználja a behatolást, és ne aggódjon a termék károsodásáért. Feltétlenül mindig vegye figyelembe ezeket az információkat, hogy kiválassza az anatómiájának és vágyainak leginkább megfelelő reális feneket.

Fekete popsi? Miért ne?
Szerelmesei nagy fekete popsi vagy néhány fekete popsi örülni fog, mert ez a 2 szín elérhető a boltban. Annak érdekében, hogy a legtöbbet kielégítsék, a fekete fenék csatlakozott unokatestvéreihez a boltban, és így még szélesebb választékot kínál. A hússzínű termékeken bizonyos területek még mindig rózsaszínnel vannak kiemelve, hogy a lehető legközelebb kerüljenek az emberi testhez. Így a mellbimbók, a hüvely ajkai, a hüvely vagy a pénisz vagy akár a végbélnyílás enyhén rózsaszínű lehet.

Szőrös vagy szőrtelen fenék?
A tartomány reális feneke leggyakrabban teljesen szőrtelen. Mindazonáltal lehetséges, hogy néhány szőrszálat találjon a privát részeken, mindig annak érdekében, hogy reálisak legyenek.

Rezgő, hangos fenék … A fenék apró extrái
A megfelelő reális fenék kiválasztásához a szexuális játékszer, amely XXL-be tud jönni;, más szempontokat is figyelembe kell venni. Valóban,néhány popsi szexjátékot rezgő elemmel szállítanak hogy a szilikon fenék remegjen a tolóerő alatt. Lehet olyan vokális elemük is, amely elengedi az öröm kiáltásait, egy kiegészítő pedig szebbet robban. Néhány reális szexjátékoknak szexi tetoválás van a fenéken még nagyobb realizmusért.

A Mega Butt vagy a szilikon mellszobor
A reális fenékválaszték közül néhány termék több, mint fenék. Különösen reális mellszobrot vagy torsót kínálunk, amelynek a fenékrésze (fenék, hüvely, végbélnyílás), de a test többi része is van. Így a mellüreg, a pénisz, a mell vagy a mellbimbó is a termék része lehet. Néhány Real Torso mindkét nem tulajdonságával rendelkezik, hogy örömet okozzon és meglepetést okozzon a felhasználónak:pénisz és mell ugyanazon nemű játék transz mell, ideális azok számára, akik új örömöket szeretnének megtanulni fekete transz szilikon mellszobor. Az Ön online szexboltja, folyamatosan bővíti kínálatát mega fenék és maszturbátor mellszobor hogy nagyon széles választékot tudjon ajánlani Önnek, és megfeleljen mind az igényeinek, mind a pénzügyeinek.

A szilikon fenék használata és tisztítása
A szilikon egy törékeny anyag, amelyre a legnagyobb odafigyelésre van szükség, ha nem akarja, hogy rövid időn belül elsorvadjon. Valóban, egy nem megfelelő termék használata megváltoztathatja esztétikáját és csökkentheti annak élettartamát.

Ennek elkerülése érdekében azt tanácsoljuk használjon vízalapú kenőanyagot annak érdekében, hogy a behatolás kevésbé legyen fájdalmas az elején.
Óvszer viselése lehetővé teheti a termék hosszabb tárolását is. A sextoy tisztítása a feneket megfelelő nemi tisztítószerrel végzik.
Végül a legjobb, ha a feneket tiszta, száraz helyen tárolja, távol a portól, hogy megakadályozza a túl kíváncsi szemek ráesését is.

A legjobb POTENCIANÖVELŐK itt! - A legjobb SZEXSHOP BOLT ÉS WEBÁRUHÁZ itt!