Újító, nyelvszerű hatást elérő g-pontos vibrátor, Good Vibes

Szerencsés nő az, aki ezt a formás, célzottan G-pont vibrátort kapja ajándékba. Ha az ön párjának is a kedvenc színe a rózsaszín, máris megtalálta azt, hogy mit vegyen neki! A hajlított vége és a pontos, precíz teljesítménye többszörös orgazmust válthat ki. Ez már csak megér pár titkos órát. Hossza 17,8 cm, átmérője 3,5 cm.
Többfokozatú masszázs funkciója is a kényeztetésre tervezett, a texturált szilikon pedig a vibrátor fejénél lévő bordázat miatt olyan, mintha egy nyelv felülete lenne. Igen, annyira jó hatást vált ki. A szilikon vibrátor vízálló és ftalátmentes, ultra soft, kellemes tapintású. Pároddal együtt is akár benézhettek érte az Intim Center szexboltba, Budapesten a Károly krt. 14 szám alá.
Szexüzletünk minden nap nyitott ajtókkal vár titeket. A Good Vibes vibrátorai mellé az elemeket se felejtsd el. A Pure Vibes vízszintes csíkozású szexkellékhez összesen 2 x AA elemre lesz szükséged, mely nem része a csomagnak. Természetesen a terméket a szexshop webáruházból is megrendelheted.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The post Újító, nyelvszerű hatást elérő g-pontos vibrátor, Good Vibes appeared first on Intim Center szexshop webáruház és üzlet.

Innen: Intim Center link: Újító, nyelvszerű hatást elérő g-pontos vibrátor, Good Vibes