Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime

Kellene olyan műpunci ami érzésre legjobban hasonlít az igazira? A művaginák között vannak a vibrátor nélküli maszturbátorok, itt találni a műpuncikat. az Anime-X sorozat keskeny japán vagináját, Ninime-t, ismerd meg! Divatos kivitele a péniszek igazi mesés izgatója, mely példátlan intenzitással kényeztet akár otthon, akár útközben.
Puha, de egyben feszes és nagyon rugalmas. Ezen felül ultra-realisztikus test, könnyű megfoghatóság, extra vágykeltés jellemzi. Belső kialakítása egyedileg bordázott a teljes alagút mentén, hogy a ki-be, vagy éppen körkörös mozgatás során mindig más-más intim területen lehessen vele különböző szex-kalandokat átélni. Sikosítóval sokkal jobb lesz a használata!
Színe szerint bőrszínű. Az NMC által gyártott vagina (a Loveclonehoz hasonló) bőrbarát anyagból készült, szagtalan, ftalát-mentes. Könnyen langyos szappanos vízzel minden aktus után tisztítandó a művagina, műpuni. Mérete 15 cm. Tipp: Indítsd el megrendelésed a nap bármely szakában az online Szexpláza.hu szexshop webáruházban. Anime kedvelőknek kihagyhatatlan! Így is hallhattál róla még: művagina, műpunci, pina, japán pina, műpina, pina maszturbátor.
Míg a férfiak számára izgatóan hat, ha egy nő vibrátort használ, és ez a fajta szexjáték a legtöbb hálószobában megtalálható, addig mind a nők és mind a férfiak többségének erős a fenntartása a műpuncival kapcsolatban. Az ugyanis, hogy egy pasi használjon maszturbátort, mai napig tabunak számít. Nem hallaghatjuk el  a vásárlók véleményét:
– Én azt mondom, keress fel inkább egy lakásos, igényes fajtából való örömlányt, akinek van egészségügyi igazolása. Kb. ugyanott vagy költségben, és akkor már egy igazi nővel csinálod, akinek melle és egyéb részei is vannak, ráadásul egó növelésre sem utolsó dolog. Hiszen az élvezkedés mellett részben erre vannak kitalálva. Aki meg azt mondaná rá, hogy gáz prostihoz menni, annak azt üzenném, hogy jobban lehet egy örömlányt tisztelni, mint egy mai aranyásó nőt, mert a prosti legalább vállalja, hogy pénzért teszi.
Aztán ha már összeszedted magad lelkileg, keress egy normális lányt, akik még talán akadnak valamerre, csak nem egyszerű megtalálni őket. De ne add fel, addig meg gyakorolj!
– Pár hónapja leptem meg magam egy művagina puncival, ami nem volt olcsó, de megéri az árát. Teljesen olyan érzés, mintha egy igazi punci lenne. Nem gondoltam volna, hogy a baráti körben meglepődnek amikor beszámolok erről. Szerintem meg minden férfi maszturbál egyébként is, onnantól kezdve meg nem mindegy, hogy ezt a saját csupasz kezével vagy segédeszköz bevonásával teszi meg?
– Egy pasi bármikor előkaphat egy élő puncit is, ha pedig nincs, verje ki magának simán. Azon meg végképp kiakadnék, ha a párom a szexuális életünkbe szeretné bevonni a műpuncit. Sokszor egy puncival se bírnak el, minek kéne nekik kettő egyszerre? – tette fel a kérdést egy 30-as nő.

Tovább a vásárláshoz…

Termék kategóriák: ,
Termék címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

The post Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime appeared first on Szexpláza.

Az eredeti cikk itt: Művagina maszturbátor, Japán Anime-X Ninime